Ushqyerja PRO & KUNDER me luge Vs. BLW

Ushqyerja me luge – PRO:

 • ben me pak rremuje
 • prinderit zgjedhin KUR, KU, dhe CFARE femija te ha.
 • femija eshte i kontrolluar NESE dhe CFARE ha me vemendjen me te madhe nga prindi sesa shenjat e menyra e vet
 • eshte i mundur ushqyerja e pergjegjshme dhe inkurajohet kjo gje te femija

Ushqyerja me BLW – PRO:

 • femija ha ne karriken e tij vet
 • baby ka totalisht kontroll se cfare apo nese ha.
  -prinderit zgjedhin ushqimin qe i ofrojne femijes
  -prindrit kame mundesi te hane ne te njejten kohe me femijen ne tavoline
  -femijet hane ushqimin qe ha gjithe familja me disa modifikime ne recete

Ushqyerja me luge – KUNDER:

 • me e lehte per prindin ta urdheroj femijen kur eshte i ngopur ose jo me ushqim.
 • nevoja e blenderin perhere dhe luges
 • kerkohet pergatitje gjithmone perpara per vaktin
 • ka nevoje te jesh aktive per ta ushqyer femijen pas cdo luge

Ushqyerja me BLW – KUNDER:

 • ben rremuje
 • mund te hidhet me shume ushqim poshte
  -kerkon nje kohe me te gjate per te perfunduar vakti
 • ka nevoje per disa parapergatitje per te gatuar vaktin sidomos ne teksture dhe madhesi te ushqimeve

Lini një Përgjigje