Etiketë: receta per femije

Ushqyerja PRO & KUNDER me luge Vs. BLW

Ushqyerja me luge – PRO: ben me pak rremuje prinderit zgjedhin KUR, KU, dhe CFARE femija te ha. femija eshte […]

Qershia

Mosha e sygjeruar: 8M+Nuk eshte ushqim alergjik Qershia edhte nje frut shume i dashur per te gjithe. Permban vitamine C, […]