Receta 4-6M

Pure Banane

Mosha 4-6M+ Pergatitja e duhur e pures se bananes per femijen, sidomos kur ja provon për here te pare duhen […]

Kumbulla

Kumbullat jane shume te ushqyeshme. Kane permbajtje te larte fibrash, te pasura me vitamin K, A dhe C. Kane permbajtje […]