Grafiku i ushqimit për bebet

*Kur zgjohet ne mengjes-Formula ose qumështi i gjirit. Vazhdoni ushqyerjen me gji për pjesën tjetër të ditës.
*Mengjesi(7:30-08:00)-Pure frutash ose pure perimesh ose kombinime te tyre
Dreka(11:30-12:30pm)-Drithëra si orizi, elbi ose tërshëra (mund ti shtoni dhe fruta)
Pasdite(15:30-16-30)-Pure frutash ose perimesh
*Darka(18:00-19:00)-Miks frutash ose perimesh
-Mos harroni se çdo fëmijë eshte i ndryshem. Ju nuk duhet tëipërmbaheni një orari në mënyrë rigoroze. Ofroni qumësht dhe ushqim të ngurt në një mënyrë të përshtatshme për ju dhe të pranueshme për fëmijën tuaj. Sidoqoftë, bëjeni ushqimin aq të shijshëm saqë bebja juaj nuk do ta kete te veshtire ta hajë ate në çdo kohë të dites.

Lini një Përgjigje