Home » Info Ushqimesh

Info Ushqimesh

Ushqimet që ndihmojnë të vegjlit të flenë më mirë gjatë natës

Gjumi për të vegjlit tanë shpesh është sfidues! Nga nivelet e larta të energjisë para gjumit, dhe konsumi i snacks […]

Qershia

Mosha e sygjeruar: 8M+Nuk eshte ushqim alergjik Qershia edhte nje frut shume i dashur per te gjithe. Permban vitamine C, […]

Kumbulla

Kumbullat jane shume te ushqyeshme. Kane permbajtje te larte fibrash, te pasura me vitamin K, A dhe C. Kane permbajtje […]