Info Ushqimesh

Qumështi i Arrës së Kokosit

→ Qumështi nga arra e kokosit është plotë shije (me ëmbëlsi natyrale), është i pasur ne vlera veçanërisht : kalcium, […]

Qershia

Mosha e sygjeruar: 8M+Nuk eshte ushqim alergjik Qershia edhte nje frut shume i dashur per te gjithe. Permban vitamine C, […]

Kumbulla

Kumbullat jane shume te ushqyeshme. Kane permbajtje te larte fibrash, te pasura me vitamin K, A dhe C. Kane permbajtje […]