Qumështi i Arrës së Kokosit

→ Qumështi nga arra e kokosit është plotë shije (me ëmbëlsi natyrale), është i pasur ne vlera veçanërisht : kalcium, magnez, vitaminë C, hekur etj.
• Përdoret shumë mirë në kombinime për produkte të tjera.
• Është e shëndetshme për ta përdorur si një alternativë në recetat e fëmijëve 8-12M që pinë qumësht gjiri dhe formulë.
• Është shumë i ushqyeshëm (i lartë në yndyrna të ngopura).

Duhet përdorur një masë e moderuar në receta duke qenë një qumësht me shumë kalori të lartë.
Përdorimet si alternativë shumë e mirë edhe në rastet e fëmijëve intolerant ndaj laktozës.

Nëse ky lloj produkti shtohet në dietën e fëmijëve tuaj, efektet do jenë vetëm pozitive.


Nëse ju pëlqeu ky informacion dhe ju duk i vlefshëm, mos harro ta bësh SHARE me një nënë tjetër.

Lini një Përgjigje