Home » Arkivat për @receta_baby.gv

Autor: @receta_baby.gv

Tërshërë me Qumësht Soya, Banane dhe Fara Lulëkuqe

Tërshërë e plotë me qumësht soya, banane të hedhur sipër, dhe për ta bërë edhe më të veçantë – fara […]