Etiketë: Picky Eating

Ushqyerja PRO & KUNDER me luge Vs. BLW

Ushqyerja me luge – PRO: ben me pak rremuje prinderit zgjedhin KUR, KU, dhe CFARE femija te ha. femija eshte […]

@receta_baby

▪️Femija juaj eshte problematik ne ushqyerje?▪️Qane perpara cdo ushqimi qe i ofroni?▪️Ju shqeteson sepse nuk merr mundimin as ta provoj?▪️Nuk […]