@receta_baby

▪️Femija juaj eshte problematik ne ushqyerje?
▪️Qane perpara cdo ushqimi qe i ofroni?
▪️Ju shqeteson sepse nuk merr mundimin as ta provoj?
▪️Nuk dini si ta mesoni te haje?
▪️Nuk mundet te ha me copa por vetem te bluar?
▪️Ju ka shqetesuar dhe i ka kthyer vaktet e ushqyerjes ne nje stres me vete?

🚫NDALU PAK DHE MENDO!

A ka gje me te rendesishme sesa ushqyerja e femijes?


🍎Ushqimi eshte karburanti i mendjes dhe trupit. Vecanerisht 3 vitet e para te jetes jane baza e nje jete te shendetshme. Investimi kryesisht ne keto vite te para te jetes, me nje ushqyerje te shendetshme eshte domethenes per te gjithe kuptimin e jetes ne vitet ne vazhdim.

Mos prit me, situata nuk do te behet me mire nese nuk nderhyn ne kohe dhe ne menyren e duhur.

Rezervo nje trajnim me ushqyerjen me @receta_baby

Gjeni me poshte trajnimin me sherbimet qe i pershtaten moshes se femijes tuaj:

Ushqimi i Pare per Bebe – Prezantimi i Ushqimit te Ngurte te Bebet

Si ti prezantoni ushqimin solid bebeve. Nje guide per te gjitha provat e para me receta dhe menu. Receta dhe menu per vzhdimin e provave dhe vakteve. Si te rrisni femije te shendetshem dhe te lumtur.

24,99 €

Metoda «Baby Led Weaning»

Grupmosha e femijes 6 muajsh deri 3 vjec 1. Si te ndihmoni femijet te vetushqehen 2. Si ti mesoni femijes te vetushqehet i pavarur nga prindi duke mos perdorur metoden konvencionale vetem me luge. 3. Si te punoni me femijen cdo dite duke ndojekur nje plan pune. 4. Informacione per perberesit ushqimor. 5. Lista e pazarit te produkteve qe duhet ti prezantoni femijes. 6. Aplikimi i strategjive per tipet e ndryshme te problematikave te femijve me ushqyerjen 7. Keshilla mbi ushqyerjen e shendetshme dhe gjithcka duhet te dini per ndihmen e shpejte. 8. Sekrete te vogla qe bejne diferencen e madhe ne ushqyerjen e femijes. 9. Ide per receta dhe Menu e personalizuar me receta per te gjitha vaktet e shoqeruar me keshilla praktike. 10. Video shpjeguese dhe demonstruese. 11. Si te rrisni femije te lumtur dhe me konfident qe ushyerja te jete nje kenaqesi dhe argetim.

54,99 €

Trajnime ne grup – Picky Eaters

▪️Trajton femijet qe refuzojne te provojne ushqime te reja apo dhe ato qe i kane pas ngrene me pare. ▪️Meson femijet si te nderveprojne me ushqimet dhe te reduktojne neveritjen ndaj ushqimeve apo frikes per te prekur ushqimet me dore. ▪️Femije qe preferojne vetem nje numer te kufizuar shijesh. ▪️Femije qe nuk marrin sasine e nevojshme te vlerave ushqimore ne dieten e tyre. ▪️Plane te hartuara per te analizuar ecurine e femijes. ▪️Femije qe hane ne menyre te c’rregullt. ▪️Permiresimi i aftesive kordinuese, autonomise se femijes dhe sfidave sensorale dhe psikologjike. ▪️Keshillimi i prindit te ndimoj zhvillimin e aftesive te ushqyerjes. ▪️Menu te shendetshme dhe rutine e vakteve sipas moshes. ▪️Informacione shtese si ndihma e pare per femijet ▪️Akses ne te gjitha guidat e ushqyerjes ne website http://www.recetababy.com ▪️Disponibilitet per pyetje dhe konsulta ne grup.

69,99 €

Menu javore te personalizuara

1. Menu javore me receta per cdo vakt te femijes, pershtatur grupmoshes. 2. Menu femijesh ne restorante. 3. Menu javore per kopshte dhe cerdhe. Menu e pasur me produkte me vlerat ushqimore qe nje femije duhet te marr ne dieten ushqimore te tij.

39,99 €


Contact:

Gerta Veliu

Address:
Kunterudveien 10C
Lier, Gullaug 3426
Norway

  days

  hours  minutes  seconds

until

Trajnimet e radhes

Subscibed kanalit ne Youtube – G.V. Receta Baby

3 Comments

  1. Esterina Zyberaj Morina

    Pershemdetje Mosha femijes 11 muajsh kam binjake🙂😘 Gjithe te mirat.

  2. Esterina Zyberaj Morina

    Pershendetje
    Ju kam derguar foto qe kam bere share postimit per skemen falas. Se do nese ky esht email duhur.
    Gjithe te mirat

Lini një Përgjigje