Etiketë: Baby Led Weaning

Tortellini me krem qumështi, avokado & bajame

Koha : afërsisht 10 minuta  PËRBËRËSIT  • Tortellini të freskëta me spinaq dhe rikota • Krem qumështi ose pana kuzhine […]