Etiketë: Menuperfemije

Ushqyerja PRO & KUNDER me luge Vs. BLW

Ushqyerja me luge – PRO: ben me pak rremuje prinderit zgjedhin KUR, KU, dhe CFARE femija te ha. femija eshte […]