Home » RECETA & MENU » Page 4

RECETA & MENU

Burani per Femijet ne Tave

Mosha 10-12M+Per 4 racione Perberesit 150 gr mish vici tule 200 gr spinaq 1 filxhan caj oriz (1dl oriz) 2 […]

Kumbulla

Kumbullat jane shume te ushqyeshme. Kane permbajtje te larte fibrash, te pasura me vitamin K, A dhe C. Kane permbajtje […]