Home » RECETA & MENU » Page 3

RECETA & MENU

Bullgur me Leng Mish Vici

Mosha 10M+ Perberesit: 1 dl(100gr) bullgur 100 gr mish vici fara lini vaj ulliri dhe gjalp bimor gjysem koker qepe […]

Kumbulla

Kumbullat jane shume te ushqyeshme. Kane permbajtje te larte fibrash, te pasura me vitamin K, A dhe C. Kane permbajtje […]