Etiketë: ushqimemevleraushqyese

Recete me Qiqra

Mosha 8M+ (pa kripe) Mosha 12M+ (me shume pak kripe) Mosha 14M+ (ska nevoje te bluhet dhe rregullohet me pak […]

Mosha 10M+

Disa fruta dhe perime qe prezantohen ne grupmoshen prej 10 muajve te fëmijës I gjeni ne fotot e meposhtme sebashku […]