Etiketë: recetababy

Bullgur me Pule dhe Spinaq

MOSHA: 10M+ Bullguri eshte i ngjashem me couscousin vetem se eshte me i pasur me vlera ushqyese se ai. Përbërësit […]

MOSHA 8M+

Informacione dhe keshilla te vlefshme per ushqimet qe i fillohen fëmijës ne moshen 8 muajsh, te shoqeruara me receta dhe […]