MOSHA 8M+

Informacione dhe keshilla te vlefshme per ushqimet qe i fillohen fëmijës ne moshen 8 muajsh, te shoqeruara me receta dhe kombinime te mundshme i gjeni me poshte.

Informacioni ka per autor “Kuzhina e Bebit” @kuzhinaenebit por jane dhene nga nje nene e faqes Receta Baby ne menyre qe ta shperndajme me nenat e tjera kete informacion.

Lini një Përgjigje