Etiketë: 8muajsh

LËNG KARROTE 8M+

Receta për lëngun e karrotës për fëmijë:1. Karrotat qërohen dhe priten në copa të vogla.2. Karrotat duhen mundësisht ekologjike dhe […]

MOSHA 8M+

Informacione dhe keshilla te vlefshme per ushqimet qe i fillohen fëmijës ne moshen 8 muajsh, te shoqeruara me receta dhe […]