Home » Uncategorized » Page 2

Uncategorized

Kolikat (dhimbjet e barkut) tek bebet

Mbi 20% e bebeve vuajnë nga kolikat Kur bebushi juaj nuk pushon së qari dhe vuan nga gazra të tepërta pas […]

Koronavirus

Coronavirus – COVID-19: Nëse përkujdeseni te merrni të gjitha masat, nuk ka nevojë për panikë. Nuk ka ndonjë ndryshim nga […]