Recetë si të rrisim imunitetin

  • 1 Kastravec
  • 1 limon
  • 1 banane
  1. Qëroni kastravecin (një pjesë e lini të lëkurës) dhe prijeni në copa.
  2. Qëroni lëkurën e limonit, hiqni farat se japin hidhësi dhe prijeni në copa.
  3. Qëroni bananen dhe coptojeni në copa me dorë.
  4. I hidhni të gjitha në një blender me 500 ml ujë dhe i bluani së bashku. Mund t’i pini direkt ose i vendosni ne qese smoothie për t’i konsumuar në çdo kohë. I ruani edhe në ngrirje.

Lini një Përgjigje