Home » Receta te vecanta » Te pjekura ne furre

Te pjekura ne furre

Baguette – buke ne shtepi

Koha: 3-4 ore Bagetat jane buke tipike franceze, me nje korre te forte dhe nje tule te bute ne brendesi. […]