Receta 8M+

2. Mengjesi

Mosha 8-10M+ Nje mengjes i mire qe femija te nisi diten. Ndaj sot për mengjes kemi zgjedhur te pergatisim ushqime […]

MOSHA 8M+

Informacione dhe keshilla te vlefshme per ushqimet qe i fillohen fëmijës ne moshen 8 muajsh, te shoqeruara me receta dhe […]

PURE ME QIQRA

Mosha 6M+ Për të bërë këtë recetë ju nevojiten këta përbërës: Përgatitja: KËSHILLË: Kjo recetë mund tu jepet fëmijve mbi […]