Etiketë: ushqimebebesh

Melci e Bluar për Fëmijë

Kjo është një recetë shumë e thjeshtë dhe të merr shumë pak kohë ta përgatisësh. Përbërësit: • 400 gram mëlçi […]

Pure Avokado 🥑

Misha: 6 muajsh, por tu provohet edhe më parë shija (1 deri 2 lugë çaji në fillim fare) Përbërësit: —————————————— […]