RECETA & MENU

TRAHANA

Mosha 10M Per here te pare femijes i provohet trahanaja 10 muajsh. Nje ushqim shume tradicional por qe permban vlera […]

Mosha 10M+

Disa fruta dhe perime qe prezantohen ne grupmoshen prej 10 muajve te fëmijës I gjeni ne fotot e meposhtme sebashku […]

Panecakes

Panecakes per mengjes 🥞 Mosha 10M+ Përbërësit 3 te verdha veze 🥚🥚🥚 2dl miell ose 200gram (perdoret edhe miell integral) […]