FRUTAT E PARA PËR BEBET

Cilat janë frutat e para që duhet ti provoni fëmijës suaj

Për arsye nga më të ndryshmet, mendoni dhe keni dalluar që fëmijës suaj i duhet filluar ushqimi dhe jeni në dilemë se cilat do të ishin ushqimet e para që i duhen provuar në fillim një fëmije që është duke u ushqyer me gji apo me qumesht formulë, por që nuk ju mjafon. Keni arsye te tjera që fëmija nuk merr peshën e duhur nëpërmjet qumështit. Atëherë filloni ti provoni në fillim fruta, pastaj i provoni perimet një e nga një. Më poshtë kemi renditur disa ndër frutat e para që i duhen prezantuar fëmijëve për herë të parë, mosha 4 deri 6 muajsh:

 1. Dardha e zier 🍐
 2. Molla e zier 🍏🍎
 3. Pjeshka 🍑
 4. Kajsia
 5. Kumbulla
 6. Banane 🍌
 7. Avokado 🥑

6 Comments

 1. Thank you for the follow 🙂

 2. Reblogged this on Receta BABY and commented:

  FRUTAT E PARA PËR Baby

 3. Super menu, te falenderoj shume qe na vjen ne ndihme me nje pershkrim kaq te detajuar.

Lini një Përgjigje