Etiketë: Fruta

Smoothie frutash me qumesht Aptamil

Mosha: 12-18M Ushqyerja e fëmijës tuaj është e rëndësishme në çdo fazë.Provoni diçka të re dhe argëtuese, kërë smoothie frutash […]

Pure Avokado 🥑

Misha: 6 muajsh, por tu provohet edhe më parë shija (1 deri 2 lugë çaji në fillim fare) Përbërësit: —————————————— […]