Smoothie frutash me qumesht Aptamil

Mosha: 12-18M

Ushqyerja e fëmijës tuaj është e rëndësishme në çdo fazë.
Provoni diçka të re dhe argëtuese, kërë smoothie frutash me Qumesht Aptamil Kindermilch 2+ ose Aptamil Kindermilch 1+.

Përgatitja e recetës:

Përbërësit:
1 banane
1/2 Pjeshkë
3/4 e një filxhani Aptamil Kindermilch.

Përgatitja:
Hapi 1: Qëroni pjeshkën dhe bananen,
Hapi 2: I shtypni me pirun,
Hapi 3: Përgatitni formulën e foshnjës Aptamil siç thuhet në paketim,
Hapi 4: Përzieni të gjitha së bashku.

Lini një Përgjigje