RECETA & MENU

Cheesecake me Mango

Mosha 10-12M+ Per bazen:•200 gr biskota pa sheqer,•150 gr gjalp.Per kremin:•1/2 e nje mango,•1 veze,•1 luge sheqer kaf,•2 luge niseshte,•1 […]

Kumbulla

Kumbullat jane shume te ushqyeshme. Kane permbajtje te larte fibrash, te pasura me vitamin K, A dhe C. Kane permbajtje […]