Pure të ndryshme

Recete me Thjerreza të Kuqe

Mosha: të përshtatshme prej 6 muaj e 3 javë dhe për fëmijët mbi 1 vjeç. Përbërësit : • 4 dl […]

Pure Avokado 🥑

Misha: 6 muajsh, por tu provohet edhe më parë shija (1 deri 2 lugë çaji në fillim fare) Përbërësit: —————————————— […]