TERMETI

Cfare duhet te beni sa here që të jeni ne gjendje ankthi dhe te demoralizuar nga situata e krijuar ne Shqiperi pas nje serish termetesh dhe atij me te fuqishem 6.4 ball.

  • Ti jeni falenderues Zotit dhe ti drejtoni kenge e lutje
  • Te kuptoni që ato edhe pse ndodhin rresht, intesiteti i tyre vjen duke u shuar

Lini një Përgjigje