Çfarë të Shtoni në Listën e Pazarit

Lista e ushqimeve që do ti duhet per gatimet e fëmijës disa per 1 jave disa ushqime edhe per me shume se 2 apo 3 javë.

USHQIMET & PERIMET

 1. Couscous 8M+
 2. Djath bebe 8M+
 3. Makarona te vogla 7M+
 4. Oriz 7-8M+
 5. Quinoa 8-12M+
 6. Bullgur 8-10M+
 7. Thjerrza te kuqe 8M+
 8. Bizele 7-8M+
 9. Mish pule (kofshe, krahe, gjoks, komplet pula) 7M+
 10. Zog fshati 7M+
 11. Mish kaposhti (te gjitha pjeset) 7M+
 12. Mish vici (tul dhe kocka) 7M+
 13. Melçi 8M+
 14. Peshk Salmon 7M+
 15. Merluc 7M+
 16. Avodako 6M+
 17. Ashparag 7-8M+
 18. Spinaq 7M+
 19. Brokoli 7M+
 20. Lulelaker 7M+
 21. Patate 6M+
 22. Patate e ëmbël 4-6M+
 23. Kungull i ëmbël 4-6M+
 24. Kungull jeshil 6M+
 25. Kungull i bardhe 6M+
 26. Karrota 4-6 M+
 27. Pastinak (karrota e bardhe) 4-6M+
 28. Rrepe e kuqe 8M+
 29. Kastravec 8-10M+
 30. Speca te kuqe 8-10M+
 31. Selino 10-12M+
 32. Finok 12M+
 33. Domate (Domate e thare) 8-12M+

Drithrat

 1. Drithrat nga Holle
 2. Drithra nga Nestlé

USHQIME TE TJERA

 • Vaj ulliri 100% ekstra vergine
 • Kos natyral 8M+
 • Holle vaj organisk Per bebe

ÅFRURAT

 1. Molla 4-6M
 2. Dardha 4-6M
 3. Banane 4-6M
 4. Kumbulla 4-6M
 5. Mango 6-7M+
 6. Boronica 6-7M+
 7. Kajsi 4-6M+
 8. Pjeshkë 4-6M
 9. Nektarine 4-6M
 10. Shega 8M+
 11. Shalqin 10M+
 12. Pjeper 8M+
 13. Kivi 8-10M+
 14. Fik 8M+
 15. Luleshtrydhe 12M+
 16. Manaferra + fruta pylli 6-7M+

Lini një Përgjigje