3. Historia e Një Nëne

Përshëndetje të gjitha nënave!

Lindja ime u bë me operim, pasi nuk pata mundësi ta lindja vet dhe pse ndenja pak orë me dhimbje. Ndenja një javë gati ne spital pasi pata probleme me gjirin. Kur kisha temperature 40.1° me erdhi qumështi. Problemi ishte sepse duhej të përdorja silikon pasi nuk kisha koka gjiri.

Oh sa e tmerrshme ishte, pasi bebi nuk arrinte ta kapte. Dhe deri në muajin e tretë kur e kapi vet, u desh ta shtrydhja çdo 3 orë me pompe dhe t’ja jepja. Kam vuajtur pak, por të jesh nënë është gjeja më e bukur që kam përjetuar (dhe më e vështira njëkohësisht 😜).

Lini një Përgjigje