Etiketë: Qiqra

Recete me Qiqra

Mosha 8M+ (pa kripe) Mosha 12M+ (me shume pak kripe) Mosha 14M+ (ska nevoje te bluhet dhe rregullohet me pak […]

PURE ME QIQRA

Mosha 6M+ Për të bërë këtë recetë ju nevojiten këta përbërës: Përgatitja: KËSHILLË: Kjo recetë mund tu jepet fëmijve mbi […]