Etiketë: Dardhe

Pure me spec të kuq, dardhë, patate të ëmbël

Mosha 8M+ Një super kombinim midis perimeve dhe frutave, jo vetëm e shijshme por edhe e shëndetshme për fëmijët tuaj. […]

PURE ME QIQRA

Mosha 6M+ Për të bërë këtë recetë ju nevojiten këta përbërës: Përgatitja: KËSHILLË: Kjo recetë mund tu jepet fëmijve mbi […]