Boronica me Yoghurt

Mosha 8M+

  • 100 g boronica
  • 1 gote kos natyral

Pergatitja:

  • Boronica te fresketa (i mbani ne frigorifer ose te bgrira ose te fresketa). I hidhni ne nje ene ku do ti punoni me mikser
  • Shtohet kosi natyral dhe sebashku perfitoni nje krem te shijshem te boronicave

Informacion rreth Boronices

Boronica eshte e pasur me vitamine E, vitamine C dhe acid folik. Ajo ka nje permbajtje te larte te fibrave.

Vitamina E bdihmon per te mbrojtur qelizat e trupit, ndersa vitamina C rrit imunitetin e tij dhe eshte kapes shume i mire i hekurit per ushqimet e tjera.

Acidi folik ndihmon per ti dhene femijes energji, mos te ndihet i lodhur dhe i paushqyer. Gjithashtu ndihmon me fibrat qe ka per jashteqitjen normale te femijes.

Te gjitha keto vlera jane te dukshme per nje sasi 100g konsum te boronicave.

One Comment

  1. Pingback: MENU – Mosha 8M+ – Receta BABY

Lini një Përgjigje