Etiketë: Perdreke

3. Dreka – Patate e Ëmbël me Shije Pule

Mosha 7M+ Mishi i pules eshte delikat, i shijshem, i shendetshem, dhe i shumellojshem. Shija e tij eshte miqesore per […]