Etiketë: Mishvici

Mish i grire me Bizele, Brokoli dhe Spinaq

Mosha 14M+ Kohezgjatja: 35 min Perberesit 100 g Mish vici i grire 1/2 Qepe 100 g Bizele 100 g Brokoli […]