Etiketë: kumbulla

Pure nga Fruta

Mosha 6M+ Perberesit: 1/2 avokado 1 koker kumbull 1/2 molle e kuqe 2-3 rrath 1 cm banane Pergatitja: Qero mollen […]

Kumbulla

Kumbullat jane shume te ushqyeshme. Kane permbajtje te larte fibrash, te pasura me vitamin K, A dhe C. Kane permbajtje […]