Etiketë: Buke ne shtepi

Buka – Cilen duhet ti japim femijes?

Tradicionalisht, buka përbëhet nga tre pjesë pas pjekjes: korrja, tulja dhe farat ne te nese ka. Ne duhet ta dimë […]