Diagrama me periudhat e ndryshme te bebit

Ne kete diagram do te keni mundesi te kuptoni javet dhe periudhat e humorit te bebit tuaj. Cdo femije kalone neper disa faza gjate per 84 jave rresht. Ndiqini si me poshte ato:

Lini një Përgjigje