Etiketë: vleraushqyese

Pure me spec të kuq, dardhë, patate të ëmbël

Mosha 8M+ Një super kombinim midis perimeve dhe frutave, jo vetëm e shijshme por edhe e shëndetshme për fëmijët tuaj. […]