Etiketë: Uje

Cdo ushqim dhe mjet per te cilat duhet te jeni te pergatitur ne rast emergjencash, epidemish

Gjerat kryesore qe cdo familje duhet te siguroj ne rast emergjente 9 litra uje per person 2 pako buke te […]