Etiketë: rritjeeshendetshme

LËNG KARROTE 8M+

Receta për lëngun e karrotës për fëmijë:1. Karrotat qërohen dhe priten në copa të vogla.2. Karrotat duhen mundësisht ekologjike dhe […]