Home » Kuptimi i emrit

Etiketë: Kuptimi i emrit

Kuptime emrash per femije…

ALTEO – Emri i djalit tim është alteo dhe ësht bashkim emrash, kemi bashkuar emrat tanë altin dhe tela dhe […]