Etiketë: Keshillaperbebe

Kolikat (dhimbjet e barkut) tek bebet

Mbi 20% e bebeve vuajnë nga kolikat Kur bebushi juaj nuk pushon së qari dhe vuan nga gazra të tepërta pas […]