Etiketë: karbohidrate

A është patatja e ëmbël një ushqim i mirë për fëmijët?

A mund të hanë bebet patate të ëmbla?  Bebet dhe patatet e ëmbla janë një “kombinim” i përsosur! Jo vetëm […]