Etiketë: Akullore

Akullore me 🍓&🍌

Mosha 12M+ Perberesit 1/2 banane 4-5 kokrra te vogla luleshtrydhe Pergatitja Lahen luleshtrydhet, u hiqet pjesa e siperme dhe thahen […]