Etiketë: toddler

Tërshërë me mollë, arra, fara chia & malt ekstrakt natural i vitamines B

Mosha 12M+ (pasi është testuar qumështi i lopës dhe arrat) 🧾 PËRBËRËSIT • 100 gram tërshërë për fëmijë • 250 […]