Trajnim: Çelësi i sjelljeve në vaktet e ushqimit

▪️SJELLJA si nje faktor i rendesishem qe sfidon prinderit, edukatoret ne kopshte, ato punojes ne qendra te ndryshme edukative me femije. Me Silvi Mihalin @qendraabawelovechildren
▪️USHQYERJA si nje nevoje e pare bazike dhe multifunksionale per mireqenien e shendetit tone fizik dhe mendor. Me Gerta Veliu @gerta.receta_baby

📌Dy tema shume te nevojshme qe kerkohet te jepet ekspertiza me e mire. Dhe kete jemi duke e sjell me shume profesionalizem per ju!
Te sjellim ato modele te duhura qe modelojne sjelljet dhe ndertojne marredheniet qe jane te orjentuara drejt nje mireqenie totale te qendrueshme, te sigurte, ushqyerje te larmishme dhe perhere te shendetshme.

• Trajnim 2 ditor, ne datat 20 & 21 Maj
• Ora 20:30-22:30 online ne ZOOM.

❇️Nese je prind, edukator, drejtues cerdhesh apo kopshtesh, mesues qe punojne me femije te moshave 1 vjec deri adoleshent ky trajnim eshte per ty.

Më shumë informacione

Mëso teknikat e duhura të sjelljes në vaktet e ushqimit.

Trajnimi qe u adresohet:

🔻PRINDERVE te cilet duan qe femija e tyre te haj me mire e te sillet me mire gjate ushqyerjes,

🔻EDUKATOREVE TE CERDHEVE & KOPSHTEVE qe perballen perdite me situata te veshtira me femijet tekanjoz,

🔻DREJTUESIT E KOPSHTEVE per ti dhene biznesit te tyre nje tjeter dimension dhe konkurence ne treg,

🔻PUNOJSVE NE QENDRA AKTIVITETESH qe perfshijne vaktet e ushqimit ne aktivitet e tyre,

🔻LOGOPEDEVE, SOCIOLOGEVE & PSIKOLOGEVE per ti dhene nje njohuri me shume punes se tyre te perditshme.

🔻CDO PERSONI TJETER qe deshiron te mesoj nje filozofi tjeter te kultures se ushqyerjes dhe sjelljes me femijet.

Trajnuesit jane: 

Silvi MIHALI – specialiste zhvillimi per femije.

Gerta VELIU – nutricioniste per bebe dhe femije.

NE KETE TRAJNIM 2 DITOR: 

🔆DITA 1:

• Proceset biologjike qe ndodhin te femija qe cdo prind duhet ti ti.

• Fazat kryesore te ushqimit qe kalon cdo femije.

• Kujdesi per shendetin mendor & emocional te femijeve ne raportet me ushqyerjen.

• Prinderimi i pergjegjshem

• Si ndikon aspekti sensorial, emocional sjellor ne situatat me ushqimin.

• Ngritja e problematikave me te zakonshme me femijet gjate ushqyerjes.

🔆DITA 2:

• Dalja nga rrethi vicios qe cdo person e fut vetem ne situatat me ushqimin

• Si te menaxhojme ankthin qe na krijohet kur femija jone nuk ha ushqim. Cfare duhet te bejme? 

• Mos respektimi i sinjaleve biologjike. 

• Neglizhenca si ta veprojme smart per te qene prezent. 

• Zgjidhje praktike dhe konkrete te situatave te shpeshta ne tavolinen e ushqimit.

• Modelimi i sjelljeve duke marr parasysh aspektin psikologjik.

💌Speciale per ju: 

🎁Per pjesmarresit do te kete nje SURPRIZE ne perfundim te trajnimit. 

🎁Te gjithe pjesmarresit DO TE PERFITOJNE NJE CERTIFIKATE PJESMARRJE. 

Për rezervime kontakto në WhatsApp 004740572662 

Nëse je prind, edukator, drejtues çerdhesh apo kopshtesh, mësues që punojne me femijë të moshave 1 vjeç deri adoleshent ky trajnim është për ty.

Rutina ditore e femijes

Merr rutinen e vakteve te ushqimit, qumeshtit dhe aktivitetit te dites, moshat 6M deri 6 vjec.

We respect your privacy.
%d