Blog

A po “vdes nga uria” edhe truri i fëmijës tuaj?

SQARIM : Artikulli është përkthyer dhe përshtatur në shqip, nga artikulli origjinal me titull ”Debat: Er dit barns hjerne også ved at ’dø af sult’?” i autores Charlotte Kærslund. Linku 🔗 https://www.folkeskolen.dk/adhd-ernaering-og-sundhed-sundhed/debat-er-dit-barns-hjerne-ogsa-ved-at-do-af-sult-1/4681111 Çfarë po ndodh me fëmijët tanë gjatë viteve të fundit? Çfarë po ndodh me fëmijët tanë në këto vite? Si mësuese shkolle për 20 vjet,…

Si të ndihmoni një Picky Eater (Nazeli): 7 hapa të thjeshtë

Në vend që të përdorni fjalën nazeli për të përshkruar mënyrën se si hanë, përpiquni ta inkurajoni fëmijën tuaj dhe t’i ndihmoni ata të adoptojnë një mentalitet tjetër kur bëhet fjalë për ushqimin e tyre. Puna është se fëmija juaj po ha ashtu siç ha për një arsye. Shpesh nuk ka zgjidhje të lehta. Edhe…

Vetushqyerja (Metoda BLW)

Përvetësimi i aftësisë për të ushqyer veten ofron disa avantazhe për zhvillimin dhe mirëqenien e përgjithshme të fëmijëve. Këtu janë disa nga përfitimet: Është e rëndësishme të theksohet se, megjithëse vetushqyerja ka shumë përfitime, fëmijët e vegjël mund të kenë nevojë ende për mbikëqyrje dhe ndihmë gjatë kohës së ushqyerjes për të siguruar sigurinë e…

Udhëzues i plotë për ruajtjen e ushqimit në frigorifer

Nëse e mendoni që, një frigorifer është thjesht një pajisje e madhe në kuzhinën tuaj që i mban gjërat të freskëta e keni gabim. Është një pajisje e teknologjisë së lartë që përdor kontrolle dhe programim inteligjent për të siguruar që nivelet e lagështisë, dritës dhe temperaturës të qëndrojnë në një nivel optimal për ruajtjen…

Loading…

Something went wrong. Please refresh the page and/or try again.

About Me

Hi, I’m Lillie. Previously a magazine editor, I became a full-time mother and freelance writer in 2017. I spend most of my time with my kids and husband over at The Brown Bear Family but this blog is for my love of food and sharing my favorites with you!

Subscribe to My Blog

Get new content delivered directly to your inbox.